Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Nimi / yritys *

Tämä kenttä on pakollinen.
Puhelin

Invalid Input
Sähköposti *

Tämä kenttä on pakollinen.
Viesti

Invalid InputThis should not be shown *


Lääketeollisuus

Lingot

Lääketeollisuuden tarpeisiin soveltuvat ns. kaavinlingot ovat sveitsiläisen Ferrumin vahvaa osaamisaluetta. Valikoimissa ovat sekä horisontaaliset että vertikaaliset mallit, viimeksi mainittua on saatavana sekä pohjan kautta että yläkautta tyhjennettävänä.

Lue lisää...

Kuivaimet

Pienestä koe-erästä aina useampaan tonniin tunnissa. Ratkaisemme asiakkaamme erilaiset kuivaamistarpeet tilanteesta riippuen vakuumi-hihankuivaimella, kontaktikuivaimella tai kaappikuivaimella.

Lue lisää...

Myllyt

Partikkelijakauma on usein kriittinen asia lääketeollisuudessa tuotteen jatkokäytön kannalta. Silloin valinta osuu Neuhaus Neotecin valssimyllyyn jonka tarkkuusrihlatut valssit takaavat moitteettoman lopputuloksen. Saatavana on myös malleja automaattisella valssivälin säädöllä ja EX-versiona.

Lue lisää...

Muut

Agglomerointi tai instantisointi on totuttu tekemään joko isoilla jatkuvatoimisilla laitteistoilla tai epäkäytännöllisillä eräkäyttöisillä koneilla. Neuhaus Neotec Particle Tehcnology ratkaisee asian jatkuvatoimisesti ja erittäin kompaktilla laitteistolla. Ota yhteyttä jos aihe on ajankohtainen, niin kerromme lisää.

Lue lisää...